ua en ru

Зловмисники пограбували ювелірний магазин у Києві за 2 хвилини

Зловмисники пограбували ювелірний магазин у Києві за 2 хвилини Фото: зловмисники пограбували ювелірний магазин

Щоб встановити суму завданих збитків, співробітники магазину будуть проводити ревізію

Речник столичної поліції Оксана Блищик повідомила, що зловмисники витратили на пограбування ювелірного магазину на Оболоні менше двох хвилин, передає "112 Україна".

"Нападники погрожували пістолетом і гранатою і забрали цінні речі. На це в них пішло менше 2 хвилин", - заявила Блищик.

Повідомляється, що на даний момент слідчо-оперативна група продовжує працювати у ювелірному магазині. Кримінальне провадження відкрито за ст. 187 ("Розбій") Кримінального Кодексу України.

Зазначено, що для того, щоб встановити суму завданих збитків, співробітники будуть проводити ревізію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві двоє невідомих, озброєні гранатою і пістолетом, пограбували ювелірний магазин в одному з торгових центрів на Оболоні. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва в Facebook.

"Попередньо встановлено, що нападників було двоє, одягнені в темний одяг і шоломи. Зайшовши в магазин, почали погрожувати пістолетом і гранатою, а коли забрали ювелірні вироби, втікли на скутері без номерних знаків. На місці працюють правоохоронці, які спілкуються зі свідками і встановлюють обставини вчинення правопорушення. Зусилля патрульних нарядів і оперативників спрямовані на затримання зловмисників", - йдеться в повідомленні.