ua en ru

СБУ видворила з України "злодія в законі"

СБУ видворила з України "злодія в законі" Фото: сотрудник СБУ (flickr.com/sbu)

Кримінальний авторитет координував дії одеської мафії

Служба безпеки України затримала одеського "злодія у законі" на прізвисько "Манчо Зугдидський". Про це повідомляється на Facebook відомства.

З 2014 року зловмисник мешкав в Одесі та координував діяльність одного з організованих злочинних угруповань.

Оперативники спецслужби затримали "Манчо Зугдидського" у Києві, куди той прибув для обговорення з місцевими кримінальниками перерозподілу сфер впливу.

#СБУ видворила з України «злодія у законі» Служба безпеки України затримала «злодія у законі» на прізвисько «Манчо Зугдидський». З 2014 року зловмисник мешкав в Одесі та координував діяльність одного з організованих злочинних угруповань. Оперативники спецслужби затримали «Манчо Зугдидського» у Києві, куди той прибув для обговорення з місцевими кримінальниками перерозподілу сфер впливу. «Злодій у законі» видворений за територію України.

Опубліковано Служба безпеки України 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала одеського "злодія в законі" Пучуру.

"Представники злочинного світу, які намагаються тут осісти стають все молодше за віком, цей наприклад, був" коронований "в 25 років. Як би там не було, Одеса ніколи не стане будинком міжнародним представникам злочинного світу, на кожного у нас є квиток в один кінець, до себе додому ", - заявив начальник Одеської поліції Дмитро Головін.