ua en ru

Зінченко сподівається отримати шанс зіграти за основу "Ман Сіті"

Зінченко сподівається отримати шанс зіграти за основу "Ман Сіті" Фото: Олександр Зінченко (instagram.com/zinchenko_96)

Гвардіола запевнив, що буде радий бачити українці в команді

Півзахисник англійського "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко розраховує потрапити в основу команди Пепа Гвардіоли. Про це він розповів в інтерв'ю Footboom.

"Була розмова з Гвардіолою щодо майбутнього. Він сказав: "Ведуться переговори між "Наполі" і "Сіті", і подивимося, що з цього вийде, але в будь-якому випадку буду радий тебе бачити у своїй команді". Звичайно ж, моя перша мета – залишитися в "Сіті", - сказав українець.

Гравець розуміє, що все залежить від нього і потрібно дуже багато працювати.

"Безумовно, все буде залежати від мене, від моєї роботи, від того, як буду викладатися на тренуваннях. Але все в цьому світі реально. Чому одні можуть, а інші не можуть? Все просто залежить від бажання. Якщо ти щось не зробив, ти погано цього хотів", - підкреслив Зінченко.

"Звичайно, в глибині душі розумію, що це буде зовсім непросто, в тому числі і в психологічному плані. Але вважаю, що до цього готовий. Попереду багато різних турнірів і ігор, сподіваюся, отримаю свій шанс і використовую його на всі сто", - додав український півзахисник.

На даний момент Зінченко перебуває в таборі збірної України, де готується до відбіркових матчів до чемпіонату світу-2018 проти Туреччини та Ісландії.

Нагадаємо, раніше головний тренер англійського "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола поділився очікуваннями від майбутнього товариського матчу проти "Вест Хема", а також виділив гру молодих гравців, зокрема, Олександра Зінченка.