ua en ru

Зідан залишиться наставником "Реала" незалежно від результатів команди

Зідан залишиться наставником "Реала" незалежно від результатів команди Фото: Зінедін Зідан

Президент клубу повністю довіряє головному тренеру

Головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан залишиться на своїй посаді по закінченні поточного сезону. Про це повідомляє Marca.

Президент мадридців Флорентіно Перес запевнив французького фахівця, що він залишиться наставником команди не незалежно від результатів в кінцівці сезону. Згідно з інформацією джерела, Перес задоволений грою і результатами команди в нинішньому сезоні. Він постійно підтримує зв'язок з Зіданом, якому повністю довіряє.

Зазначимо, що за шість турів до завершення чемпіонату Іспанії "Реал" лідирує в турнірній таблиці першості. Також мадридці мають хороші шанси пробитися в півфінал Ліги чемпіонів після виїзної перемоги над "Баварією" в першому матчі 1/4 фіналу.

Зідан очолив "Реал" по ходу минулого сезону, змінивши на цьому посту Рафаеля Бенітеса. Команда під його керівництвом виграла Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу. Контракт тренера з "Реалом" розрахований до літа 2018 року.

Нагадаємо, раніше видання AS повідомляло, що президент "Реала" Флорентіно Перес розглядає можливість зміни головного тренера Зінедіна Зідана на наставника "Арсеналу" Арсена Венгера.