ua en ru

Зідан назвав поразку "Реала" від "Леганеса" своїм особистим провалом

Зідан назвав поразку "Реала" від "Леганеса" своїм особистим провалом Фото: Зінедин Зідан (realmadrid.com)

Французький фахівець взяв на себе відповідальність за виліт з Кубка Іспанії

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан коментував поразку від "Леганесі" в матчі-відповіді чвертьфінальної стадії Кубка Іспанії, взявши провину на себе за невдачу в боротьбі за вихід у півфінал турніру. Про це він заявив на післяматчевій прес-конференції, повідомляється на сайті мадридського клубу.

"Після першого матчу ми не мали право грати так, як сьогодні. Це логічний результат, тому що суперник зіграв у свій футбол, а ми - ні. Я несу відповідальність за результат, для мене це провал. Я розчарований, беру на себе відповідальність, але завтра - ще один день, і нам потрібно буде прокинутися і думати про суботній грі. Іншого варіанту немає. Ніхто не очікував такого результату, але це футбол", - сказав ЗіЗу.

Наставник підкреслив, що не шкодує про рішення, ухвалені перед поєдинком.

"Я не каюся в тому, що Роналду і Бейл не вийшли на поле. Беру на себе відповідальність за те, що роблю. На папері у мене була конкурентоспроможна команда в грі з "Леганесом". А ось на практиці в першому таймі - ні", - додав Зідан.

У першому матчі на виїзді мадридці добилися мінімальної перемоги (1:0), але несподівано програли на "Сантьяго Бернабеу" (1:2). Таким чином "Реал" четвертий раз поспіль вилетів з Кубка Іспанії, що не діставшись до півфінальної стадії.

Нагадаємо, Зідан вдруге поспіль був визнаний кращим тренером 2017 року у Франції за версією авторитетного журналу France Football.