ua en ru

Журавльов: по "маріупольській справі" керівництво "Динамо" міг консультувати Медведчук

Журавльов: по "маріупольській справі" керівництво "Динамо" міг консультувати Медведчук Фото: Василь Журавльов (www.facebook.com)

За його словами, "цей план футбольного сепаратизму" був зруйнований ФФУ та зупинений рішенням Лозанського суду

Президент Федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов стверджує, що лідер громадського руху "Український вибір – Право народу" Віктор Медведчук допомагав власникам ФК "Динамо" Київ у підготовці і під час судового процесу в Лозанні. Про це Журавльов написав на своїй сторінці в Facebook.

"Перебуваючи в суді Лозанни я чув як у перерві між слуханнями, курячи одну сигарету за іншою Ігор голосно консультувався телефоном про варіанти мирової з якимось Віктором Володимировичем, думаю та й зрозуміло що з Медведчуком, це ще раз підтверджує, що план по зриву ігор в Маріуполі готувався ззовні, були задіяні колишні працівники КДБ! Які спочатку готували листи про погрози, а потім поїхали в Лозанну відстоювати цю позицію", – розповів президент Федерації футболу Маріуполя.

Журавльов: по "маріупольській справі" керівництво "Динамо" міг консультувати Медведчук

За його словами, "цей план футбольного сепаратизму" був зруйнований ФФУ та зупинений рішенням Лозанського суду. "Футбольний сепаратизм не пройшов. Маріуполь це Україна", – підсумував Журавльов.