ua en ru

У Житомирській області висадили 30 пасажирів поїзда, які порушували громадський порядок

У Житомирській області висадили 30 пасажирів поїзда, які порушували громадський порядок Фото: поїзд (uz.gov.ua)

В Коростені висадили пасажирів за "нетактовну поведінку"

В Житомирській області висадили 30 пасажирів поїзда, що порушували громадський порядок. Про це повідомляє прес-служба Публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця".

"5 жовтня 2017 групу пасажирів у кількості 30 чоловік, які подорожували швидкісним поїздом № 706 Перемишль - Київ, висадили з поїзда на станції Коростень - за порушення громадського порядку та нетактовну поведінку", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, під час поїздки в швидкісному поїзді група пасажирів після відправлення поїзда зі станції Львів почали вести себе зухвало, дуже голосно розмовляти, вживати алкогольні напої, порушувати громадський порядок і заважати спокійно подорожувати іншим пасажирам.

Так, згідно з пунктом 8.38 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, цю групу висадили в Коростені із залученням чергового по вокзалу та представників поліції, а на проїзних документах поставили відповідні позначки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в "Укрзалізниці" розповіли, скільки безквиткових пасажирів проїхав поїздом з України в Російську Федерацію за останні 6 місяців. За даними компанії, це щонайменше 13 тис. можливих "зайців".