ua en ru

У Житомирській області сталася ДТП за участю маршрутки, є загиблий

У Житомирській області сталася ДТП за участю маршрутки, є загиблий Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок аварії госпіталізовано 9 осіб

У Житомирській області сьогодні, 30 жовтня 2017 року, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутки, внаслідок чого загинув один з пасажирів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

Як зазначається, аварія сталася на автодорозі Київ-Чоп у с. Іванівці, де водій автомобіля Мersedes Sprinter, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з мікроавтобусом, що рухався попереду у попутному напрямі. Внаслідок аварії від отриманих травм загинув пасажир Мersedes Sprinter, а ще 8 пасажирів мікроавтобусу та водія вантажівки госпіталізовано.

Наразі на місці події працюють правоохоронці, попередня правова кваліфікація події - ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Житомирській області сталася ДТП за участю маршрутки, є загиблийУ Житомирській області сталася ДТП за участю маршрутки, є загиблийУ Житомирській області сталася ДТП за участю маршрутки, є загиблий

Фото: ДТП (zt.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Новояворівську (Львівська область) внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 4 людини.