ua en ru

У Житомирській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини

У Житомирській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини Фото: ліквідація пожежі в Баранівці (ДСНС)

Бійці ДСНС виявили тіло загиблого 63-річного чоловіка та його 93-річної матері

У Житомирській області під час ліквідації пожежі в приватному житловому будинку в м. Баранівка рятувальники виявили двох загиблих громадян. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, пожежники на місці події з’ясували, що дерев’яна оселя повністю охоплена вогнем.

"Сусіди, які й викликали рятувальників, повідомили, що в будинку мають перебувати хвора літня жінка та її син. Також вони розповіли, що господиня прикута до ліжка і не може самостійно пересуватися", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, висока температура і сильне задимлення не давали змоги бійцям ДСНС зайти всередину, тому вони розпочали гасіння через вікна.

"О 06:00 пожежу вдалося локалізувати. В одній із житлових кімнат, на підлозі, фахівці ДСНС виявили тіло загиблого 63-річного чоловіка. Трохи згодом, під час розбирання конструкцій даху, який упав усередину оселі, в тій же кімнаті рятувальники виявили тіло 93-річної власниці. О 10:30 пожежу ліквідовано", - доповіли в Службі.

У Житомирській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людиниУ Житомирській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людиниУ Житомирській області на пожежі житлового будинку загинуло 2 людини

Фото: пожежа в Житомирській області (ДСНС)

Там також додали, що причина пожежі, а також усі обставини наразі встановлюються правоохоронцями.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сумській області в житловому будинку на вул. Перемоги в с. Богданівка Шосткинського району сталася пожежа, внаслідок якої загинуло двоє людей.