ua en ru

У Сумській області на пожежі приватного будинку загинуло 2 людини

У Сумській області на пожежі приватного будинку загинуло 2 людини Фото: пожежа в Сумській області (ДСНС)

Загиблими виявились домовласник 1982 р. н. та його знайомий 1987 р. н.

У Сумській області в житловому будинку на вул. Перемоги в с. Богданівка Шосткинського району сталася пожежа, внаслідок якої загинуло двоє людей. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що на гасіння виїхало відділення чергового караулу 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежники встановили, що загоряння сталося у дерев’яній будівлі.

"Під час гасіння в будинку виявлено тіла двох людей. Загиблими виявились домовласник 1982 р. н. та його знайомий 1987 р. н. За попередніми висновками фахівців, спричинило загоряння необережне поводження з вогнем", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, всього на гасіння залучалось 6 рятувальників та 1 одиниця спецтехніки 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці пожежі також працювала слідчо-оперативна група у складі працівників районних підрозділів ДСНС і Національної поліції.

У Сумській області на пожежі приватного будинку загинуло 2 людиниУ Сумській області на пожежі приватного будинку загинуло 2 людиниУ Сумській області на пожежі приватного будинку загинуло 2 людини

Фото: ліквідація пожежі в Сумській області (ДСНС)

Як доповіли в ДСНС, із початку року в Сумській області на пожежах загинуло 13 людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок двох пожеж у Вінницькій області від несправності пічного опалення загинули двоє людей.