ua en ru

У Житомирській області на пожежі загинули 2 людей

У Житомирській області на пожежі загинули 2 людей Фото: пожежа

Ймовірна причина виникнення пожежі - необережність під час паління

У Житомирській області 27 лютого на пожежі загинули двоє чоловіків. Про це повідомляє обласне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"27 лютого о 09:13 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку у с. Рижани Хорошівського району. Зателефонував сусід, який вранці, вийшов на вулицю та побачив дим, що виходив з оселі", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на момент прибуття рятувальників вогонь повністю охопив одну з житлових кімнат будинку та частково шиферний дах. Зі слів очевидців події стало відомо, що всередині можуть знаходитися люди. Під час проведення розвідки у будинку рятувальники виявили на підлозі житлової кімнати тіла двох загиблих чоловіків.

altФото: пожежа

altФото: наслідки пожежі

Пожежа була локалізована о 09:30 та об 11:55 – ліквідована. Внаслідок пожежі вогнем знищена житлова кімната площею 20 кв. м та пошкоджений дах. До ліквідації загоряння були залучені 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Підкреслюється, що ймовірна причина виникнення пожежі - необережність під час паління.

Нагадаємо, у Житомирі 26 лютого вранці сталася пожежа в одній з квартир житлового будинку на 5 господарів, який призвів до загибелі двох людей.