ua en ru

У Житомирі в ДТП постраждало кілька людей

У Житомирі в ДТП постраждало кілька людей Фото: наслідки ДТП у Житомирі (прес-центр ДСНС)

Рятувальникам довелося деблокували постраждалого водія з понівеченого автомобіля

У Житомирі 8 грудня 2017 року о 17:52 стало відомо про те, що на одній із вулиць обласного центру сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждало кілька людей. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"З’ясувалося, що внаслідок лобового зіткнення автомобілів Honda Civic та Kia отримав травми й опинився зажатим конструкціями автівки водій Honda. Користуючись гідравлічним інструментом, фахівці Служби порятунку обережно розжали замок на дверцятах, дістали чоловіка та передали до карети "швидкої", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також розповіли, що пасажири Kia ще до прибуття бійців ДСНС вибралися з автівки самостійно. При цьому в Службі не уточнили їхній стан після аварії.

У Житомирі в ДТП постраждало кілька людейУ Житомирі в ДТП постраждало кілька людей

Фото: місце автоаварії в Житомирі (прес-центр ДСНС)

За даними ДСНС, до проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 6 рятувальників та 1 одиниця спеціальної аварійно-рятувальної техніки. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирі автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту, внаслідок чого постраждало троє людей.