ua en ru

У Житомирі автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту, є постраждалі

У Житомирі автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок аварії постраждали три людини

У Житомирі сьогодні вранці, 8 грудня 2017 року, автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту, внаслідок чого постраждали три людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

"8 грудня у м. Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля "Нісан", що в’їхав у зупинку громадського транспорту. У результаті травми отримали троє людей, серед них 7-річна дівчинка, яку госпіталізовано. Іншим призначено амбулаторне лікування", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, аварія сталася близько 8 години ранку на вул. Короленка. Водій не впоралась з керуванням та виїхала на тротуар, здійснивши наїзд на трьох пішоходів.

Наразі триває з’ясування обставин події, яка має ознаки правопорушення, передбаченого ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Житомирі автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту, є постраждаліУ Житомирі автомобіль в’їхав у зупинку громадського транспорту, є постраждалі

Фото: ДТП у Житомирі (zt.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули дві людини.