ua en ru

У мешканця Харкова поліція виявила арсенал зброї

У мешканця Харкова поліція виявила арсенал зброї Фото: патрони (facebook.com/ato news)

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 7 років

У Новобаварському районі Харкова поліція викрила місцевого жителя унезаконному зберіганні зброї. Чоловік зберігав два незареєстрованих револьвери, понад 900 патронів, гільзи та кулі, передає прес-служба поліції Харкова.

Зазначається, що арсенал зброї поліція виявила, коли приїхала на виклик розбороняти сімейну сварку. На місці події у будинку виявили 38-річну жінку, котра повідомила, що її побив чоловік. Потерпілу було госпіталізовано до лікарні. В цей час родичка потерпілої повідомила, що чоловік зберігає зброю у сараї.

"У приміщенні поліцейські виявили та вилучили два предмети, схожі на револьвер, металеву коробку з патронами у кількості 839 штук, 13 гільз, 11 куль та полімерну коробку зі 109 патронами і магазином", - повідомили у поліції.

За фактом незаконного поводження зі зброєю поліція порушила кримінальне провадження, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, 6 грудня 2017 року у Харківській області в м. Ізюм рятувальники виявили боєприпаси у підвалі житлового будинку.