ua en ru

Жителі Троєщини мають право на якісне медичне обслуговування, - Валерій Борисов

Жителі Троєщини мають право на якісне медичне обслуговування. Про це сказав народний депутат України Валерій Борисов після відвідування поліклініки № 2 Деснянського району столиці, в якій при його інформаційній підтримці реалізується проект "Здоров'я Троєщини".

Зокрема він зазначив, що європейська медицина - це, насамперед, профілактика захворювань. Для Троєщини, найбільшого району не тільки в Києві, але і в Україні, на території якого, до того ж, проживає найбільша кількість потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, профілактика - одне з найбільш актуальних питань.

Саме тому для мешканців масиву в поліклініці № 2 був встановлений швейцарський діагностичний апарат, який дозволяє на ранніх стадіях виявляти цукровий діабет і серцево-судинні захворювання.

"Це неприпустимо: у районі, де фактично проживає населення більше, ніж у Полтаві і Луцьку разом узятих, немає своєї лікарні! Троєщинці - такі ж кияни, як і жителі інших столичних районів. Тут обов'язково буде багатопрофільна лікарня з пологовим будинком", - підкреслив Валерій Борисов

Читайте також: Пропозиції до проекту генплану Троєщини вносили діти

Зазначимо, Валерій Борисов є кандидатом в народні депутати за 213 виборчому округу.