ua en ru

Жителів Нікополя попередили про нові вкидання росіян і назвали мету

Жителів Нікополя попередили про нові вкидання росіян і назвали мету Фото: начальник Нікопольського рову Євген Євтушенко (facebook Євгена Євтушенка)

Російські окупанти запустили нову інформаційно-психологієчкую операцію (ІПСО) проти жителів Нікопольського району та Дніпропетровської області в цілому.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook начальника місцевої районної Військової адміністрації Євгена Євтушенка.

Повідомлення поширюються російськими ботами в соцмережах.

За його словами, окупанти намагаються переконати, що жителям Нікополя нібито наплювати на жителів Кам'янки, Водяного, Енергодара і навпаки.

"Мета - зруйнувати спілкування між нами і заблокувати отримання інформації з окупованих територій", - написав Євтушенко.

Глава рову показав скрін повідомлення з вкиданнями.

Жителів Нікополя попередили про нові вкидання росіян і назвали мету

Нагадаємо, в ніч проти 7 серпня росіяни також вели обстріли в напрямку Нікополя, в районі Червоногригорівки. А в результаті бойових дій вдень три села залишилися без води.

Також вчора місцевих жителів Нікополя закликали перевірити Смартфони своїх дітей на предмет встановленого додатка з квест-завданнями з фотографування місцевості. Цей додаток використовують російські спецслужби.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.