ua en ru

Результати жеребкування 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Результати жеребкування 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Фото: Ліга чемпіонів

У півфіналі нас чекає мадридське дербі

У Ньоні відбулося жеребкування півфінальних матчів Ліги чемпіонів серед чотирьох найсильніших команд Європи. У жеребкуванні взяв участь чинний переможець турніру іспанський "Реал", минулорічний фіналіст іспанський "Атлетіко", а також італійський "Ювентус" і "Монако".

Отже, у півфіналі нас чекає мадридське дербі:

"Реал Мадрид" - "Атлетико"

"Монако" - "Ювентус"

Команди, вказані в парах першими, дебютний матч проведуть вдома. Номінальним господарем фіналу буде переможець пари "Монако" - "Ювентус".

Перед участиками і гостями жеребкування виступив перший міністр Уельсу Карвин Джонс, який також офіційно отримав трофей Ліги чемпіонів УЄФА.

"Монако" і "Ювентус" вже зустрічалися в півфіналі Ліги чемпіонів сезону 1997/98. Туринці тоді перемогли вдома з рахунком 4: 1, програли на виїзді 2: 3 і пройшли до фіналу, де мінімально поступилися "Реалу". "Юве" також здолав "Монако" в чвертьфіналі сезону 2014/15.

"Реал" і "Атлетіко" в п'ятий раз зійдуться на європейській арені. Давайте просто згадаємо останню зустріч мадридських грантів в єврокубках - у фіналі минулої Ліги чемпіонів:

Зустрічі 1/2 фіналу пройдуть 2 і 3 травня, а також 9 і 10 травня. Фінал Ліги чемпіонів сезону 2016/17 відбудеться 3 червня в Кардіффі на стадіоні "Міленіум".

Нагадаємо, вперше з сезону 2004/05 до півфінальних етапів Ліги чемпіонів і Ліги Європи не зумів дійти жоден клуб з Німеччини.