ua en ru

Жебрівський оголосив мобілізацію патріотів" на держслужбу в ДонОДА

Жебрівський оголосив мобілізацію патріотів" на держслужбу в ДонОДА Фото: Павло Жебрівський

У Донецькій ОДА відкриті понад 500 вакансій

Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський оголосив "мобілізацію патріотів" на державну службу в адміністрацію. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Оголошую мобілізацію патріотів на державну службу Донецької обласної адміністрації! На жаль, як голова ОДА змушений констатувати, що сьогодні області не вистачає достатньої кількості професійних патріотичних кадрів для здійснення належного управління. З початком військових дій з регіону почалося вимивання прогресивної, мислячої, компетентної еліти. На сьогодні в адміністрації понад 500 вакансій", - повідомив Жебрівський.

Глава ДоноОДА закликав жителів області, які були змушені виїхати, повернутися, щоб працювати над відновленням Донбасу.

"В першу чергу запрошую донеччан, але також звертаюся до жителів інших областей, які готові попрацювати спільно з владою над відновленням Донбасу", - зазначив Жебрівський.

Оголошую мобілізацію патріотів на державну службу в Донецькій обласній адміністрації! На жаль, як голова ОДА змушений к...

Posted by Павло Жебрівський on 7 Июль 2015 г.

Нагадаємо, Павло Жебрівський розповів про призначення нових місць торгівлі на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.