ua en ru

Жебрівський розповів про призначення нових місць торгівлі на лінії розмежування в зоні АТО

Жебрівський розповів про призначення нових місць торгівлі на лінії розмежування в зоні АТО Фото: Павло Жебрівський

Логістичні центри будуть допомагати українцям, які мешкають за лінією розмежування

Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський розповів про призначення нових місць торгівлі на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це він написав у своїй сторінці у Facebook.

"Мене запитують про призначення логістичних центрів, які донецька влада започатковує поблизу пунктів перетину кордону в "сірій" зоні. Це будуть спеціально облаштовані місця для дрібнооптової торгівлі. Люди зможуть приїжджати та купувати продукти і товари першої необхідності.

Моя відповідь чітка і зрозуміла. На територіях, тимчасово неконтрольованих українською владою, живуть громадяни України. Частині з них, безумовно, по повній програмі запудрили мізки. Але це наші громадяни, за яких ми відповідальні! І сьогодні я не хочу бути головою ОДА тільки частини Донецької області.

Насправді це 4,5 мільйони жителів. З них маємо 5% нехороших людей. Якщо вже вони так люблять Путіна і Росію, нема питань - нехай змінюють територію проживання. А в чому винна решта?", - написав Жебрівський.

Мене запитують про призначення логістичних центрів, які донецька влада започатковує поблизу пунктів перетину кордону в «...

Posted by Павло Жебрівський on 2 Июль 2015 г.

Він також зазначив, що логістичні центри будуть допомагати українцям, що проживають за лінією розмежування.

"Ми багато говоримо про гуманітарну катастрофу за лінією розмежування. Сьогодні логістичні центри - це допомога нашим людям. Як ще інакше показати, що Україна про них пам'ятає і турбується? Визнає своїми громадянами, незважаючи на певні метаморфози, що відбулись у їх свідомості під впливом агресивної російської пропаганди", - додав Жебрівський.

Нагадаємо, 30 червня Павло Жебрівський повідомив, що протягом двох тижнів буде розроблена програма роботи з переселенцями.