ua en ru

Жебрівський: в буферній зоні АТО майже немає населених пунктів, куди могли б зайти бойовики

Жебрівський: в буферній зоні АТО майже немає населених пунктів, куди могли б зайти бойовики Фото: Павло Жебрівський

Жебрівський також прокоментував ситуацію з Комінтернове

У буферній зоні антитерористичної операції (АТО) майже не залишилося населених пунктів, куди могли б зайти бойовики. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ВГА) Павло Жебрівський, передає "112".

"Ми не бачимо таких речей, тобто я не дуже багато говорю з цього приводу, в населені пункти зайшли українські військові, ми це не розповідаємо. Але повірте, на сьогоднішній день там інших населених пунктів, які є в буферній зоні і куди можуть зайти бойовики насправді майже немає", - заявив Жебрівський, відповівши на питання, чи не підуть бойовики займати інші населені пункти.

Голова Донецької ВГА також прокоментував ситуацію з Комінтернове.
"Українські війська могли давно туди зайти, але стратегічне положення Комінтернове таке, що воно знаходиться в низині, Саханка нависає над Комінтернове. І те, що ми бачили насправді багато озброєння, Погоди, і якщо б ВСУ втягнулась в Комінтерново, то були б накриті і наші воїни, і мирні жителі, які знаходяться в Комінтерново", - сказав він.

Нагадаємо, "глава" так званої "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко з метою "вивчення стану справ" планує відвідати селище Комінтернове.