ua en ru

Захарченко планує відвідати Комінтерново

Захарченко планує відвідати Комінтерново Фото: Олександр Захарченко

У Комінтерновому знову можливі збройні провокації з боку проросійських бандформувань

"Глава" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександр Захарченко з метою "вивчення стану справ" планує відвідати селище Комінтерново. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"За інформацією прес-центру штабу АТО, днями до селища Комінтернове, що неподалік Маріуполя, планується візит головного ватажка віртуального геоутворення ДНР Олександра Захарченко. Мета візиту - так би мовити, вивчення стану справ, а також доставка гуманітарної допомоги місцевому населенню та висвітлення цього чергового постановочного шоу російськими пропагандистами, які називають себе представниками ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, є всі підстави вважати, що в рамках цієї акції проросійські бандформування знову можуть вдатися до низки збройних провокації, зокрема, із застосуванням озброєння, використання якого заборонено умовами мінських домовленостей.

У Комінтерновому знову можливі збройні провокації з боку проросійських бандформуваньЗа інформацією прес-центру штабу А...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 29 декабря 2015 г.

Нагадаємо, біля Зайцевого Донецької області вчора ввечері, 28 грудня, відбулося бойове зіткнення сил антитерористичної операції (АТО) з бойовиками.