ua en ru

На ж/д вокзалі в Києві затримали військового з боєприпасами

На ж/д вокзалі в Києві затримали військового з боєприпасами

На станції Київ-Пасажирський 2 квітня 2015 р. затримали військовослужбовця з боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішній справ України на Південно-Західній залізниці.

"Військовослужбовець викликав підозру правоохоронців, які несли службу у складі фільтраційної групи. Його запросили до кімнати міліції для встановлення особи та проведення поверхневого огляду. В результаті у дорожній сумці затриманого виявили: дві бойові гранати, два запали до них та 12 патронів калібру 5,45 мм до автомату Калашникова", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що правопорушником є житель Обухівського району Київської області. Йому 28 років, одружений, раніше до кримінальної відповідальності не притягався.

Також, правоохоронці з'ясували, що чоловік добровільно визвався до лав Збройних сили України. Напередодні був направлений у Східний регіон, але через грубе порушення дисципліни чоловіка відправили до дому.

Повідомляється, що попередньо у діях правопорушника вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.1 ст. 263 КК України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Чоловікові загрожує до п'яти років ув'язнення.

Фото з сайту МВС України

Нагадаємо, на залізничному вокзалі у Хмельницькому було затримано торговця гранатометами.