ua en ru

Зеніт - Атлетико: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Санкт-петербурзький "Зеніт" не зміг обіграти у матчі Ліги Чемпіонів мадридський "Атлетіко", який грав без кількох своїх основних виконавців.

Санкт-петербурзький "Зеніт" не зміг обіграти у матчі Ліги Чемпіонів мадридський "Атлетіко", який грав без кількох своїх основних виконавців.

26 листопада, 19:00
Санкт-Петербург, "Петровський"
Зеніт - Атлетико, 1:1
Голи:
Алдервейрелд, (автогол) 74 - Лопес, 53
Зеніт: Лодигін, Крішіто, Ломбартс, Губочан, Смольников, Широков, Шатов, Файзулін, Вітсель, Кержаков, Халк
Атлетіко: Куртуа, Алдервейрелд, Хуанфран, Інсуа, Міранда, Коке, Гарсія, Родрігес, Габі, Гильявоги, Лопес

Фінальний свисток. Зеніт не впорався з резервом Атлетіко.

90+2 хв. Непогано піддавили росіяни - навішували, намагалися бити, але все безрезультатно.

88 хв. Атлетико в останні хвилини тримає м'яч більше пітерців, яким перемога потрібніша. Зеніту навіть до штрафної суперника складно підійти.

Зеніт - Атлетико: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів84 хв. Рауль Гарсія порушив правила проти Крішіто.

82 хв. Торрес віддав відмінний пас на самотнього Лопеса, який намагався в дотик переправити м'яч у ворота, але Лодигін врятував свою команду.

Зеніт - Атлетико: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів79 хв. Замість Родрігеса виходить Торрес

78 хв. Ну що, Зеніту потрібна ще одна вдало підставлена голова. Безглузді атаки втілилися в не менш безглуздий гол.

Зеніт - Атлетико: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів74 хв. Не може Зеніт забити сам, так Атлетіко допоміг! Смольников прорвався по правому флангу і прострілив. Алдервейрелд підставив голову і м'яч, перелетівши Куртуа, залетів у ворота!

70 хв. Халк зміг пройти Міранду на лівому фланзі і прострілив у центр штрафного, але Кержаков нормально підставити ногу не зміг.

67 хв. Габі пробивав з лінії штрафного над правою "дев'яткою".

Зеніт - Атлетико: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів64 хв. Бистров і Аршавін виходять на поле - замість них на лаву сідають Широков і Файзулін.

61 хв. Заграються іноді попереду гравці Зеніта, чим користуються суперники. Їх контратаки виглядають більш перспективно, ніж позиційні атаки пітерців.

57 хв. Складно пітерцям добиратися до воріт суперника. Занадто сильно масовано обороняються мадридські футболісти.

Зеніт - Атлетико: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів53 хв. Лопес виводить Атлетіко вперед! Покарали гості Зенит швидкою контратакою, яку завершив вдалим виходом один на один нападник мадридців.

51 хв. Спробував Коке повторити трюк Халка, але удар у резервіста мадридського клубу далеко не такий страшний, як у бразильця.

48 хв. Класно бив Халк з лінії штрафної! Куртуа сам не зрозумів, як м'яч влучив у нього, а не у ворота!

Починається другий тайм

Перерва

4 хв. Кержаков отримав м'яч у штрафному Атлетіко, але Міранда зумів зробити так, щоб м'яч пішов за лінію поля від росіянина.

40 хв. А зараз навіть цей мінімальний тиск послабився. Максимум, до якого добираються пітерці, це перехід центру поля.

36 хв. Не вдається Зеніту створити біля воріт суперника нічого, крім слабкої напруги. Ні нормальних ударів, ні небезпечних подач. Все врізається в оборону.

32 хв. Олег Шатов прийняв м'яч у штрафному Атлетіко і зі всієї сили лупанув в ногу захисника.

Зеніт - Атлетико: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів30 хв. Хуанфран руками поклав на газон Шатова на фланзі оборони.

29 хв. Все таки, клас гравців Атлетіко вище буде. Дуже легко Лопес отримав м'яч на лінії штрафного, увійшов до неї і навіть переграв Лодигіна, але м'яч від нього пішов за лицьову лінію.

26 хв. Халк отримав м'яч на правому фланзі, змістився в штрафну і віддав пас на Кержакова, але захисник випередив нападника.

22 хв. Багато діють через фланги гравці Зеніта. Багато подач і прострілів, які поки не доходять до адресатів.

18 хв. Халк з правого флангу віддав відмінний пас за спину захисникам на Кержакова, але Олександр до м'яча не встиг.

14 хв. Халку дали пробити здалеку, але бразилець пробив хоч і сильно, але прямо в голкіпера.

11 хв. Вдалося гравцям "Зеніту" трохи напружити оборону суперника довгою перепасовкою біля штрафного Куртуа, але завдати удару ніхто не зміг.

7 хв. Більше володіють м'ячем футболісти "Зеніту", але мадридці діють швидше, що приносить більше небезпеки.

3 хв. Непогано так почали матч гравці "Атлетико". Габі завдавав небезпечного удару з-за штрафної, але м'яч пролетів над поперечиною.

Пролунав гімн Ліги Чемпіонів. Можемо починати наш матч.

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу Ліги Чемпіонів "Зеніт" - "Атлетико".

Перед другим очним протистоянням між командами, у групі G, в якій грають команди, такий порядок:

1. Атлетіко - 4 перемоги - 12 очок
2. Зеніт - 1 перемога, 2 нічиї, 1 поразка - 5 очок
3. Порту - 1 перемога, 1 нічия, 1 поразка - 4 очки
4. Аустрія - 1 нічия, 3 поразки - 1 очко

У першому турі "Зеніт" з рахунком 1:3 поступився "Атлетіко" в Мадриді. Пітерці сподіваються уникнути повторення сценарію минулого розіграшу, коли вони також почали груповий етап з поразки в Іспанії - від "Малаги". У п'ятому турі вони зіграли з андалусцами внічию, втративши всякі шанси на вихід в плей-офф.

"Зеніт" не програє вдома в єврокубках протягом восьми матчів поспіль. Останню поразку у рідних стінах пітерці зазнали в жовтні минулого року від "Мілана" - 2:3. З іншого боку, синьо-біло-блакитні в групі G на своєму полі поки заробили всього два очки, зігравши внічию з "Аустрією" і "Порту".

"Атлетіко" ніколи не програвав в Росії. У груповому етапі Кубка УЄФА-2007/08 мадридці зіграли внічию з московським "Локомотивом" (3:3) - з учасників тієї зустрічі в клубі залишився тільки Рауль Гарсія. А в другому колі Кубку кубків-1972/73 іспанці з рахунком 2:1 здолали московський "Спартак". Правда, далі за правилом про голи на виїзді пройшли червоно-білі, які обіграли "Атлетіко" в Мадриді з результатом 4:3.

Використані матеріали УЄФА