ua en ru

Землетрус в Італії: фото та відео

Землетрус в Італії: фото та відео Фото: інформації про потерпілих на даний момент немає

Підземні поштовхи магнітудою 5,4 і 6,0 балів були зафіксовані в центральній частині півострова

Землетрус в Італії, фото і відео якого потрапили в мережу і можна подивитися на РБК-Україна, сталася в центральній частині півострова з магнітудою 5,4 і 6,0 балів за шкалою Ріхтера.

Як відомо, перший підземний поштовх було зафіксовано в провінції Мачерата. Після цього землетрус стався на схід від міста Перуджа.

Землетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відео

Фото: наслідки землетрусу в Італії

Повідомляється, що в результаті землетрусу в Італії деякі населені пункти залишилися без електрики.

Землетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відеоЗемлетрус в Італії: фото та відео

Фото: руйнування в Італії

У той же час, дані про жертви наразі немає.

Нагадаємо, що раніше центральна частина Італії постраждала від землетрусу в кінці серпня. Тоді підземні поштовхи досягли магнітуди 6,0 балів за шкалою Ріхтера. В результаті загинули близько 300 осіб.

Фахівці стверджують, що всі ці підземні поштовхи сталися внаслідок однієї і тієї ж сейсмічної активності в Апеннінському хребті.

Фото: Odo Puiu info, Channel 101 Media, соцмережі ЕРА