ua en ru

Зеленський призначив керівника Держуправління справами

Зеленський призначив керівника Держуправління справами Фото: Сергій Борзов (facebook com)

Зеленський призначив Сергія Борзова

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Борзова керівником Державного управління справами. Про це йдеться на сайті президента.

При цьому, Зеленський звільнив Борзова з посади заступника керівника Державного управління справами.

"Призначити Борзова Сергія Сергійовича керівником Державного управління справами з 1 серпня 2019 строком на п'ять років з оплатою праці відповідно до законодавства", - йдеться в повідомленні.

Зеленський призначив керівника Держуправління справами

До цього Зеленський звільнив Івана Куцика з посади керівника Державного управління справами та його заступника.

Відзначимо, що Сергій Борзов в 2014 році був призначений п'ятим президентом Петром Порошенко заступником керівника Держуправління справами.

У 2015-2016 роках і з 11 червня 2019 року він був тимчасово виконуючим обов'язки керівника відомства. Раніше балотувався до Вінницької облради за списками партії "Фронт змін".

Нагадаємо, раніше Кабмін погодив всі кандидатури президента Володимира Зеленського на голів обласних державних адміністрацій. Таким чином, на розгляд глави держави уряд направив всі внесені кандидатури.

Нагадаємо, раніше Зеленський підписав укази про призначення державних уповноважених Антимонопольного комітету України. Він призначив Ольгу Нечитайло та Наталію Буроменскую.