ua en ru

Івано-Франковську ОДА очолив колишній менеджер Ахметова

Івано-Франковську ОДА очолив колишній менеджер Ахметова Фото: Денис Шмигаль (facebook.com)

Денис Шмигаль став новим головою Івано-Франківської ОДА

Президент України Володимир Зеленський призначив Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Відповідне оголошення він зробив в ході робочого візиту до Івано-Франківська.

Зокрема, на представленні нового голови ОДА Зеленський назвав Прикарпаття красивим краєм, але поскаржився на відсутність доріг.

"Хочу представити нашу нову людину. Дуже потужний менеджер і я заздрю Івано-Франківській області ... Хочу призначити Дениса Шмигаля головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, 24 липня призначення Шмигаля погодив Кабінет міністрів України. Зазначимо, Шмигаль в січні минулого року став директором Бурштинської ТЕС (ПАТ ДТЕК "Західенерго"), яка входить до холдинга олігарха Ріната Ахметова.

До цього обіймав посаду голови департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА, а також був заступником начальника управління Міністерства доходів і зборів у Львівській області.

На цьому тижні Зеленський також призначив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації. Ним став бізнесмен Ігор Шевченко. Президент закликав місцевих активістів звертатися до нового глави адміністрації з проблемами і пообіцяв "поміняти главу, якщо щось буде не так".