ua en ru

В Офісі президента розпочалося засідання РНБО

В Офісі президента розпочалося засідання РНБО Фото: засідання РНБО (facebook.com/president.gov.ua)

Засідання проходить у закритому режимі

Президент України Володимир Зеленський перед самітом "нормандської четвірки" розпочав засідання Ради національної безпеки і оборони. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Повідомляється, що засідання за участю всіх членів РНБО проходить в Офісі президента в закритому режимі.

"Напередодні саміту в нормандському форматі президент України Володимир Зеленський скликав засідання Ради національної безпеки і оборони", - йдеться в повідомленні ВП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні зустрічі в нормандському форматі відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони, яке було скликано президентом України Володимиром Зеленським. Очікувалося, що засідання РНБО буде проходити в закритому форматі.

Як відомо, у понеділок, 9 грудня, у Парижі запланована зустріч лідерів України, Росії, Франції та Німеччини. Саміт у нормандському форматі на рівні глав держав відбудеться вперше після трирічної перерви. Головним питанням зустрічі буде подальше виконання мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Також РБК-Україна писало, що неназваний представник адміністрації президента Франції спростував внесення до порядку денного нормандського саміту питання зняття санкцій з Росії. Також на саміті не будуть обговорювати й питання транзиту газу.