ua en ru

Завтра в Україні очікуються дощі

Завтра в Україні очікуються дощі Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с

Погода в Україні завтра, 3 серпня, буде дощовою, температура до +29. Про це сообщаент РБК-Україна з посиланням на Укргидрометцентр.

Як повідомляють синоптики, 3 серпня вночі на Закарпатті та Прикарпатті, а вдень у більшості західних, південних, Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях очікується короткочасний дощ, місцями гроза. У Карпатах та на Одещині місцями можливий значень дощ, на решті території - без опадів.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с.

Температура повітря вночі становитиме +9 +14, на півдні країни та на Закарпатті +15 +20 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +19 +24, а в південній частині до +24 +29 градусів.

Завтра в Україні очікуються дощіНагадаємо, Державна служба з надзвичайних ситуацій писала, що погода в Україні 2 серпня сприяє збереженню високого рівня пожежної небезпеки. Так, сьогодні у південних, східних, більшості центральних районів та Івано-Франківської областей надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.

Крім того, за прогнозом синоптиків, сьогодні в західних областях дощі і грози. На сході України мінлива хмарність, температура повітря вдень становитиме +22+24. За прогнозом синоптиків, у Києві сьогодні також дощі і грози. Температура повітря вдень +21+23, вночі очікується +12+14.