ua en ru

Синоптики про пожежну небезпеку в Україні

Синоптики про пожежну небезпеку в Україні Ілюстративне фото (oda.odessa.gov.ua)

У південних, східних, більшості районів центральних та Івано-Франківської областей надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Погода в Україні 2 серпня сприяє зберіганню високого рівня пожежної небезпеки. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

За прогнозом УкрГідрометцетру, 2 серпня у південних, східних, більшості районів центральних та Івано-Франківської областей надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за даними синоптиків, сьогодні, 2 серпня, у західних областях очікуються дощі та грози, температура повітря вдень досягне +23+25, вночі очікується +11+14. На півночі країни також дощі, температура повітря вдень складе +21+23, а вночі +10+12. На сході України сьогодні мінлива хмарність, температура повітря вдень складе +22+24. Вночі очікується +11+13. У центрі країни, крім Черкаської області, сьогодні дощі. Температура повітря вдень досягне +21+23, вночі очікується +11+14. На півдні країни мінлива хмарність, крім Одеської області. Температура повітря вдень складе +26+28. Вночі очікується +14+17.

За прогнозом синоптиків, у Києві сьогодні дощі та грози. Температура повітря вдень +21+23, вночі очікується +12+14.

Зазначимо, за даними синоптика Наталки Діденко, з серпня в Україні очікується різке похолодання і дощі, місцями температура повітря опуститься до +18+20 градусів.