ua en ru

Захисники Юлії Тимошенко готовлять нові клопотання до Генпрокуратури, - Сергій Власенко

Захисники екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко готовлять нові клопотання до Генеральної прокуратури України. Про це на прес-конференції повідомив народний депутат БЮТБ Сергій Власенко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Відповідно до ст. 218, 214 Кримінально-процесуального кодексу України, ми готуємо низку нових клопотань до Генпрокуратури, зокрема щодо закриття кримінальної справи проти Юлії Тимошенко, проведення додаткових допитів, а також очних ставок...з Ющенко-Тимошенко, Дубіна-Ющенко", - заявив Власенко.
Він наголосив, що захист Юлії Тимошенко буде наполягати "на витребуванні низки додаткових доказів, які підтвердять безпосередньо невинність Юлії Тимошенко...зокрема матеріал аудиту НАК "Нафтогаз України" за 2009 р., а також клопотання про скасування запобіжного заходу".
Народний депутат повідомив, що на даний момент Тимошенко не встигла ознайомитися з усіма матеріалами Кримінальної справи. "Це було зрозуміло відразу, коли надавалося лише 10 днів для ознайомлення з матеріалами 14 томів...Юлія Тимошенко встигла за цей час відпрацювати 4 томи, а я 6", - зазначив Сергій Власенко.