ua en ru

Захист заявляє про відсутність доказів у справі проти Насірова

Захист заявляє про відсутність доказів у справі проти Насірова Фото: Роман Насіров

Адвокат припускає, що Насірова можуть звільнити 13 березня

Адвокат відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова Олександр Лисак заявляє про відсутність доказів у кримінальному провадженні стосовно його підзахисного. Про це адвокат сказав у коментарі українським ЗМІ.

"Я там взагалі не бачу доказів. Вони (сторона обвинувачення, - ред.) підклали документи, які нічого не доводять", - зазначив адвокат.

Так, Лисак допускає, що Насірова можуть звільнити після засідання Апеляційного суду 13 березня.

Зазначимо, Насірову інкримінують співучасть у "газових схемах" нардепа Олександра Онищенка, який зараз переховується в Лондоні.

Адвокат упевнений, що подібні дії з боку Насірова є законними і не доводять корупційного умислу.

За його словами, глава ДФС має право підписувати документи, пов'язані з розстрочками фірм і з борговими зобов'язаннями, якщо вони пройшли всі інстанції і отримали потрібні висновки.

"Треба розуміти, що документи спочатку готують ті податкові органи, куди надходять ці заявки. Це нижчі інстанції. Вони ж і готують висновки. Коли ці документи надходять вгору, то керівнику залишається тільки поставити підпис. А перед цим отримати затвердження від відповідних служб. Ці документи пройшли всі ланки. Так в чому ж вина нашого клієнта? У тому, що він поставив підпис", – зазначив Лисак.