ua en ru

Захист Саакашвілі оскаржив в суді відмову ДМС визнати його біженцем

Захист Саакашвілі оскаржив в суді відмову ДМС визнати його біженцем Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Захист Саакашвілі вважає рішення ДМС "необґрунтованим та протиправним"

Захист екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі оскаржив в суді відмову Державної міграційної служби України визнати його біженцем. Про це йдеться в повідомленні Саакашвілі в Facebook.

"Захист Михайла Саакашвілі оскаржив в суді вчорашнє рішення ДМС в Київській області "Про відмову М.Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту". Сьогодні захисники Михайла Саакашвілі подали відповідний позов в адміністративний суд і будуть продовжувати домагатися справедливості та верховенства права", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, захист Саакашвілі вважає рішення ДМС "необґрунтованим та протиправним".

Крім того, наголошується, що таке рішення ДМС "порушує права Саакашвілі на отримання в Україні додаткового захисту від можливої незаконної екстрадиції в Грузію за брехливими звинуваченнями, які не визнала жодна країна світу, в тому числі і Україна".

Захист Михайла Саакашвілі оскаржив в суді вчорашнє рішення ДМС в Київській області "Про відмову М.Саакашвілі в оформленн...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 2 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі має намір оскаржити відмову Державної міграційної служби (ДМС) України визнати його біженцем.