ua en ru

Саакашвілі має намір оскаржити відмову ГМС визнати його біженцем

Саакашвілі має намір оскаржити відмову ГМС визнати його біженцем Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Саакашвілі планує оскаржити відмову в Київському окружному адміністративному суді

Колишній президент Грузії, екс-глава Одеської обласної держадміністрації Михайло Саакашвілі має намір оскаржити відмову Державної міграційної служби (ДМС) України визнати його біженцем. Про це повідомив сам Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні Державна міграційна служба в Київській області відмовила мені в наданні додаткового захисту від можливої ​​екстрадиції до Грузії. На їхню думку, у мене немає ніяких обгрунтованих причин боятися переслідувань і моєму життю в цій країні нічого не загрожує. І це при тому, що вчора я детально обґрунтував причини й підстави можливих ризиків для мого переслідування в Грузії", - написав Саакашвілі.

Він зазначив, що оскаржить відмову в Київському окружному адміністративному суді.

Сьогодні Державна міграційна служба у Київській області відмовила мені у наданні додаткового захисту від можливої екстра...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, у ГМС відмовили Саакашвілі "у зв'язку з необгрунтованістю заяви, а саме через відсутність обґрунтованих побоювань стати жертвою переслідувань за ознаками раси, віросповідання, національності, громадянства, належності до певної соціальної групи або політичних переконань".