ua en ru

Захист оскаржила запобіжний захід заступник міністра оборони Павловському

Захист оскаржила запобіжний захід заступник міністра оборони Павловському Фото: Ігор Павловський (mil.gov.ua)

Суд призначив Павловському запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

Захист заступника міністра оборони України Ігоря Павловського подала апеляцію на рішення суду призначити запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це РБК-Україна повідомив адвокат Павловського Ростислав Кравець.

"Ми подали вчора апеляційну скаргу на постанову запобіжного заходу. Вважаємо, що в даному випадку взагалі відсутні підстави для застосування до мого клієнта запобіжного заходу у зв'язку з тим, що фактично підозра є необґрунтованим ... Ніяких документів у підозра не додано, щоб звинувачувати мого клієнта у таких діях ", - сказав Кравець.

За словами адвоката, Апеляційний суд може розглянути скаргу в кінці цього тижня або на початку наступного.

Нагадаємо, що 12 жовтня Солом'янський районний суд обрав заступнику міністра оборони України Ігорю Павловському меру захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном на два місяці.

Відзначимо, що 11 жовтня в НАБУ заявили, що виявили в Міністерстві оборони України корупційну схему розтрати 149 млн гривень при закупівлі палива.

Слідство вважає, що посадові особи Міноборони України за попередньою змовою з представниками комерційного підприємства скоїли злочин, передбачений ч. 5 ст.191 Кримінального кодексу України ("привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем").