ua en ru

Захист Корбана просить суд зняти з нього браслет

Захист Корбана просить суд зняти з нього браслет Фото: Геннадій Корбан

По словам захисників, зміна запобіжного заходу необхідна для належного лікування

Захист лідера УКРОПу, підозрюваного у створенні організованого злочинного угрупування, Геннадія Корбана просить змінити йому запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту із зобов'язанням носити електронний засіб контролю на домашній арешт з 22:00 по 06:00 наступної доби без зобов'язання носити електронний засіб контролю.Про це під час судового засідання у Печерському районному суді м. Києва щодо зміни запобіжного заходу та процесуальних обов'язків Корбану заявив один із захисників підозрюваного адвокат володимир Лисак, передає кореспондент РБК-Україна.

"9 грудня 2015 року сторона захисту звернулася до Печерського районного суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу та процесуальних обов'язків з цілодобового домашнього арешту та носінням електронного засобу контролю на домашній арешт з 22 години до 6 ранку наступної доби", - повідомив він.

За словами захисників, зміна запобіжного заходу необхідна, зокрема, для належного лікування та обстеження у лікарні, а також у зв'язку із сімейними обставинами.

Нагадаємо, сьогодні, 17 грудня 2015 року, в Печерському районному суді Києва розпочалось судове засідання по розгляду клопотання захисту лідера партії УКРОП Геннадія Корбана про зміну запобіжного заходу у вигляді цілодобового арешту з носінням електронного засобу контролю.