ua en ru

На засіданні у справі екс-"беркутівців" суд допитав двох постраждалих активістів Евромайдана

На засіданні у справі екс-"беркутівців" суд допитав двох постраждалих активістів Евромайдана Фото: на засіданні у справі екс-"беркутівців" суд допитав двох постраждалих активістів Евромайдана

Судове засідання тривало більше 5 годин

На судовому засіданні у справі п'ятьох колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут" допитали Руслана Фіголя та Юрія Должанського - постраждалих активістів Евромайдана. Про це повідомляє канал "112 Україна".

Так, Руслан Фіголь отримав поранення 20 лютого 2014 року недалеко від Жовтневого палацу, Юрій Должанський був поранений 20 лютого 2014 року, недалеко від станції метро Хрещатик на вулиці Інститутській. Суд переглянув відео, на якому зафіксовано переміщення постраждалих по вулиці Інститутській, біля Жовтневого палацу і виходу з метро Хрещатик.

Всього судове засідання тривало більше 5 годин. Наступне засідання призначено на 11:30 23 травня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що звільнений Апеляційним судом Києва колишній "беркутівець" Віталій Гончаренко та ще троє його колег заявили про втечу в Росію. Олександр Костюк, Владислав Мастега, Артем Войлоков і Віталій Гончаренко заявили, що під час Евромайдана вони виконували свій конституційний обов'язок".