ua en ru

Засідання комітету Ради з питань економічної політики перенесено на завтра

Засідання комітету Верховної Ради України з питань економічної політики перенесено на завтра, 19 березня. Про це повідомив заступник голови комітету з питань економічної політики Юрій Соловей, передає кореспондент РБК-Україна.

"Станом на 15:15, на засідання комітету з питань економічної політики присутні 6 членів. Кворуму для прийняття рішення немає. Це ганьба, коли зриваються засідання, де мають розглядатися настільки важливі питання для країни", - заявив він.

Соловей дав доручення провести засідання в четвер о 9:00 у приміщенні Верховної Ради України для розгляду проектів законів, які будуть на порядку денному.

Соловей розповів, з чиєї вини зірвано засідання комітету.

"Андрій Іванчук. Він відсутній з поважної причини. Регламентний комітет розглядає його заяву про відставку, тому він повідомив, що має бути присутнім на цьому засіданні... Але хочу звернути увагу на прізвища інших відсутніх депутатів: Олесь Довгий, Володимир Кацуба, Сергій Матвієнков, Юрій Воропаєв, Сергій Фаєрмак, Анатолій Денисенко, Станіслав Березкін".

"Інформація про проведення нашого засідання сьогодні була оприлюднена за 2 дня на сайті Верховної Ради України та комітету. Дотримані всі терміни, встановлені регламентом", - повідомив він.

У секретаріаті комітету підтвердили, що всі депутати були повідомлені про засідання вчасно.

Слід зазначити, що в секретаріаті комітету констатували, що засідання зривається вже в четвертий раз.

Нагадаємо, 16 березня голова комітету Ради з питань економічної політики, народний депутат з фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук заявив про складання повноважень.