ua en ru

Іванчук склав повноваження голови комітету Ради з економічної політики

Іванчук склав повноваження голови комітету Ради з економічної політики Андрій Іванчук

Голова комітету Верховної Ради України з економічної політики, народний депутат з фракції "Народний фронт" Андрій Іванчук заявив про складення повноважень голови комітету через зрив ухвалення законопроекту про внесення змін до закону України "Про акціонерні товариства". Про це він заявив під час погоджувальної ради депутатських груп та фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Уряд вніс законопроект, яким вводиться недискримінаційний підхід, знижується кворум не з 1 січня 2016. Р. а відразу для всіх АТ, але парламентом він був декілька разів ганебно провалений. На сьогодні я наголошую , що уряд за погодженням з усіма фракціями коаліції зареєстрував законопроект, але парламент далі продовжує саботувати прийняття цих змін до закону про акціонерні товариства. Мною як головою комітети було двічі скликано комітет економічної політики, на якому не було кворуму. Враховуючи , пане голово , звертаюся особисто до вас, всі ті безпідставні звинувачення... брехня це шкідлива звичка , тому мною прийнято рішення .... Про складання повноважень голови економічної політики. Відповідну заяву я зараз передам", - сказав Іванчук.

Нагадаємо, 16 січня 2015 р. нардепи відмовилися включати до порядку денного законопроект про зниження кворуму до 50% на зборах всіх акціонерів АТ.