ua en ru

Зоря та Ворскла сьогодні поборються за вихід в плей-офф Ліги Європи

Зоря та Ворскла сьогодні поборються за вихід в плей-офф Ліги Європи Фото: Ліга Європи

Обидві команди проведуть свої матчі на домашніх аренах

Українські футбольні клуби Зоря (Луганськ) і Ворскла (Полтава) сьогодні, 6 серпня 2015 р., зіграють матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи, де поборються за вихід в плей-офф.

Обидві команди проведуть свої матчі на домашніх аренах.

Так, Ворскла прийме словацьку Жиліну на рідному стадіоні у Полтаві. Перший матч третього кваліфікаційного раунду українська команда програла з рахунком 2:0тому сьогодні їй буде дуже нелегко. До того ж, в кінці матчу з Жиліною був дискваліфікований основний воротар полтавчан Станіслав Богуш, тому сьогодні допомогти своїй команді він не зможе.

Початок матчу - о 20:00 за київським часом. Розсудить матч бригада арбітрів з Азербайджану на чолі з Алияром Агаєвим.

З набагато кращим перевагою сьогодні на поле вийде луганська Зоря. Свій гостьовий матч проти бельгійського "Шарлеруа" команда виграла з рахунком 0:2. Сьогодні луганчанам головне не розслаблятися і не втратити перевагу.

Матч Зорі і Шарлеруа розпочнеться о 21:00 за київським часом та пройде він на стадіоні ім. Лобановського в Києві. Головним арбітром на матчі буде латвієць Андріс Трейманис.

Зазначимо, що згідно з регламентом Ліги Європи, в плей-офф виходять 29 переможців третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи, а також 15 клубів, які вибули після третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.