ua en ru

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу чемпіонату України Фото: Зоря - Шахтар

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Зоря - Шахтар. Матч між першою і четвертою командою України завжди буде цікавим, адже "Зоря" цілком в змозі відібрати у "Шахтаря" очки. Дивитися матч "Зоря" - "Шахтар" можна на каналі "Футбол 1", а онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна в 18:30.

30 жовтня, 19:00
Запоріжжя, "Славутич-Арена"
Зоря - Шахтар, 1:7
Голи: Каменюка, 67 (пен) - Фред, 39, Степаненко, 48, 90 Тейшейра, 58, 70, Едуардо, 75, 85
Зоря: Левченко, Опанасенко, Пилявський, Сіваков, Каменюка, Гречишкін, Гордієнко, Ліпартія, Любеновіч, Петряк, Тотовицький
Шахтар: Каніболоцький. Срна, Кривцов, Ракицький, Азеведо, Степаненко, Фред, Марлос, Тейшейра, Бернард, Гладкий

Все

90+3 хв. ААА!!! СТЕПАНЕНКО!!! ЯКА КРАСА!!! Удар через себе в падінні точно в дев'ятку!

85 хв. Эудардо вистачило 10 хвилин, щоб забити дубль.

81 хв. Тейшейра вивалився на ударну позицію, але забити не зміг.

75 хв. Де захист Зорі? А немає її... Тайсон прострілив справа і Едуардо, щойно вийшовши на поле, пробив точно під поперечину.

75 хв. Замість Фреда і Гладкого вийшли Арабидзе і Едуардо.

70 хв. Левченко невдало зіграв на виході, у Бернарда перекинути його не вийшло, а ось у Тейшейри з ударом проблем не виникло!

67 хв. Каменюка точно пробиває низом в лівий кут!

66 хв. Фред грає рукою у своєму штрафному майданчику - пенальті!

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу чемпіонату України64 хв. Замість Гричишкина виходить Чайковський.

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу чемпіонату України62 хв Тайсон змінює Марлоса.

58 хв. Третій гол! Азаведо прострілив і Тейшейра спокійно відправив м'яч у порожні ворота. Це його 17-й гол у сезоні!

51 хв. Любеновіч добре накинув у штрафний на Петряка, який пробив у Каніболоцького.

48 хв. ГОЛ! Після подачі кутового Степаненко вставив свою голову і відправив м'яч у сітку!

Другий тайм

Перерва

45 хв. Гладкий завершував контратаку Шахтаря ударом, але голкіпер накрив м'яч.

39 хв. А забиває Шахтар! Фред пробив здалеку і зумів пробити Левченко!

37 хв. І поки Шахтар намагається пройти оборону Зорі, луганчани створюють ще один момент - простріл Тотовицького накрив захисник.

25 хв. Ого! Контратака Зорі призвела до виходу один на один Гордієнко - голкіпер тягне удар!

20 хв. Гірники тиснуть, Зоря защишается. Нічого цікавого.

10 хв. М'яч тримається, в основному в ногах гравців Шахтаря.

5 хв. Ліпартія зумів отримати м'яч в штрафній суперника, але пробити йому не дали.

Команди на полі. Починаємо!

A short warm-up session ahead of tonight's match #ZoryaShakhtar. More photos: shakhtar.com/en/news/36684Небольшая разминка накануне вечернего матча #ЗаряШахтер. Больше фото: shakhtar.com/ru/news/36684

Posted by FC SHAKHTAR on 30 октября 2015 г.

За довгі роки ігор в чемпіонаті України "Зоря" привчила усіх, що Донецьку вона програє без варіантів. Але в останні роки ситуація набула дещо інші риси. "Зоря" підросла в класі і зуміла навіть одного разу обіграти "Шахтар". Але головне, що "Зоря" показує хороший футбол на тлі "гірників".

Обом командам дуже не потрібно втрачати очки. "Зоря" веде боротьбу за третє місце і лише на очко поступається "Дніпру". "Шахтар" ділить першу позицію з київським "Динамо", якому належить зіграти з "Металістом".

У Кубку України обидві команди виступили успішно. "Зоря" впоралась із харківським "Геліосом". А донецький "Шахтар" двічі розгромив "Тернопіль".

Головна проблема "Зорі" полягає в тому, що частини її основних гравців заборонено грати проти "Шахтаря", так як вони належать донецькому клубу. А без Малиновського, Караваєва і Будковський луганчанам буде складніше нав'язати боротьбу.

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

Фото: Юрій Вернидуб

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб:

"Є деякі варіанти, які я розглядаю і впевнений, що ми їх застосуємо. Приміром, є Андрій Тотовицький. Нехай виходить і доводить свою спроможність. Нічого страшного у відсутності трьох гравців немає. Найважливіше, що хлопці готуються в робочому, серйозному режимі. Ігри з грандами завжди цікаві. Особливо налаштовувати футболістів не потрібно. Спробуємо ті варіанти, які, як сподіваємося, принесуть нам користь і позитивний результат. На мій погляд, Тейшейра - кращий футболіст зараз не тільки в українському чемпіонаті, але і один з кращих в Європі. Дуже сильний гравець. Його будь-яку якість можна проаналізувати, і воно сильніше, ніж у інших хлопців. Це і дриблінг, і техніка, і швидкість, і виконавська майстерність. Він володіє всіма кращими якостями. Звичайно, головне завдання нейтралізувати цього футболіста".

Зоря - Шахтар: онлайн-трансляція матчу чемпіонату України

Фото: Сергій Кривцов

Захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов:

"Зоря" забила стільки ж, скільки і "Динамо"? Навряд чи таку кількість голів забивалося виключно після контратак. Відсиджуватися всією командою в обороні луганчани точно не будуть. І це добре. "Зоря" не з тих команд, які гратимуть удесятьох тільки на своїй половині поля. Чекаємо, що суперник спробує нав'язати нам свій футбол. В минулому році ми розбирали гри проти Зорі, аналізували. Пам'ятаю, там і пенальті в наші ворота, і просто прикрі помилки. Тепер на теорії подивимося недавні матчі суперника. Враховуючи, що у них є деякі зміни в складі, це буде дуже корисно. Все, що нам потрібно - серйозніше діяти в обороні".