ua en ru

Заря - РБ Лейпциг: анонс матча

Заря - РБ Лейпциг: анонс матча Фото: тренування "Зорі" (facebook.com/FCZoryaLuhansk)

Готуємося до поєдинку плей-офф Ліги Європи

Луганська "Зоря" прийме німецький "РБ Лейпцигом" в рамках плей-офф кваліфікації Ліги Європи. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "2+2". На думку букмекерів, перевага в матчі на стороні "биків".

23 серпня 21:30
Запоріжжя, стадіон Славутич-Арена

"Зоря" посперечається з "РБ Лейпцигом" за місце в груповому етапі Ліги Європи.

Першу зустріч обслуговуватиме бригада арбітрів із Франції. Головним суддею поєдинку призначений 35-річний Бенуа Бастьєн, його помічники - Фредерік Хакетт і Хішам Закрані. Четвертий рефері - Бенуа Мійо, суддівським спостерігачем призначили Алана Хамера з Люксембургу.

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб: "Сподіваюся, що удача буде нам в цей раз більш прихильна. Хоча прекрасно розуміємо, що« РБ Лейпциг »- дуже сильний і заможний суперник. Читав інтерв'ю наставника« Лейпцига »Ранґніка, в якому він говорив, що перед ними стоїть завдання пройти далі в Лізі Європи і успішно зіграти в чемпіонаті".

Головний тренер "РБ Лейпциг" Ральф Рангнік: "Ми очікуємо зустрічі з суперником, який демонструє фізично потужну гру і некомфортну для свого опонента. Це буде дуже складна гра. Ми повинні бути готові до суперництва з командою, яка діє тактично гнучко і як одне ціле".