ua en ru

"Зоря" розписала виїзну нічию з ЦСКА Софія у відборі Ліги Європи

"Зоря" розписала виїзну нічию з ЦСКА Софія у відборі Ліги Європи Фото: Юрченко забив дебютний гол за "Зорю" у матчі проти ЦСКА (twitter.com/FCZoryaOfficial)

Команда Скрипника забила важливий гол на виїзді

Луганська "Зоря" втримала нічию з ЦСКА Софія у рамках першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Поєдинок у столиці Болгарії на стадіоні "Васіл Левскі" завершився з рахунком 1:1.

Гра пройшла під помітною перевагою "Зорі" у володінні м'ячем, а господарі ж дуже чіпко оборонялися.

Рахунок в матчі відкрили господарі поля вже на 13 хвилині матчу, коли після передачі у штрафний майданчик Евандро, трохи випередивши Михайличенко, пробив без шансів для голкіпера Шевченко.

"Зорі" вдалося зрівняти рахунок на 45 хвилині. Хомченовський зліва увірвався в штрафну, і його простріл уздовж воріт Альбентоса в падінні зупинив рукою. Арбітр Сандро Шерер був поруч і показав на 11-тиметрових позначку. Юрченко з "точки" холоднокровно розвів м'яч і голкіпера по різних кутах, забивши свій дебютний гол за луганську команду.

Таким чином, "Зоря" здобула важливу нічию в матчі з ЦСКА і доля протистояння вирішиться за тиждень, 15 серпня, в Україні. Початок гри о 20:00.

Нагадаємо, у разі успішного проходження болгарської команди підопічні Віктора Скрипника розіграють путівку в груповий етап турніру з найсильнішим у парі "Люцерн" (Швейцарія) - "Еспаньол" (Іспанія).