ua en ru

"Зоря" готує сюрприз для "Шахтаря", - Вернидуб

"Зоря" готує сюрприз для "Шахтаря", - Вернидуб Фото: Юрій Вернидуб

Головний тренер луганського клубу поділився очікуваннями від матчу 23 туру УПЛ

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від матчу 23 туру української Прем'єр-ліги проти "Шахтаря". Про це повідомляє прес-служба луганського клубу.

"Хочемо зіграти з "Шахтарем" трохи інакше. Приготувати невеликий сюрприз. А як вийде - подивимося. Добре знаємо суперника. Його сильні і слабкі сторони. Розуміємо, що починається фінальний етап. Кожна гра дуже важлива для нас. Як в плані гри, і в плані результату. Нас чекають дуже непрості десять турів. Постараємося докласти максимум зусиль для того, щоб закінчити чемпіонат якомога краще", - сказав Вернидуб.

Крім того, він поділився думкою про новий формат чемпіонату України.

"Вважаю, що поділ на дві шістки - це нормально. Можливо для другої шістки потрібно на наступний чемпіонат внести деякі нововведення. Але знову ж, це не в моїй компетенції. Для цього є ФФУ, прем'єр-ліга. Нехай вони подумають, як зробити чемпіонат цікавішим і залучити глядачів на трибуни", - підкреслив головний тренер "Зорі".

Нагадаємо, що луганська "Зоря" в очному матчі 21 туру чемпіонату України проти донецького "Шахтаря" зіграла без п'ять гравців, контракти яких належать "гірникам".