ua en ru

Зоря - Феєноорд: Луганчани грають внічию

Зоря - Феєноорд: Луганчани грають внічию Фото: Зоря - Фейєнорд

Луганчани зіграли в Одесі матч Ліги Європи

Луганська "Зоря зіграла четвертий матч групового раунду Ліги Європи проти "Фейєноорда".

"Зоря" - "Феєноорд" 1-1
Голи
: Форстер, 44 - Йоргинсен, 15
Зоря: Шевченко – Опанасенко (Каменюка, 31), Гречишкін, Форстер, Соболь – Чайковський, Харатін – Караваєв, Любеновіч (Пауліна, 63), Петряк – Бонавентура (Кулач, 54)
Фейенорд: Джонс — Карсдорп, Ерік Боттегин, ван дер Хайден, Конголо — Вейинович, Тапіа, Куйт (Башачихоглу, 68) — Тоостра (Ньювкооп, 81), Йоргенсен (Нелом, 46), Еліа.

Початок матчу був за "Зорею". Луганчани володіли м'ячем, більше атакували, але одна вміла атака гостей і помилка захисту і м'яч опинився у воротах Шевченка. Йоргинсен після подачі від лінії від Куйта головою пробив точно.

"Зоря" зуміла відігратися під кінець тайму, коли Боттегин спочатку збив Бонавентуру, за що побачив першу жовту картку, а потім зіграв рукою при подачі в штрафний -друга картка, видалення і пенальті. З "точки" Форстер не зміг забити, але встиг добити біля лінії воріт.

У другому таймі "Зоря" ще більше почала тиснути. Були непогані моменти після ударів Петряка і Чайковського. Арбітр міг ставити і другий пенальті у ворота "Феєнорда" за фол на Петряке після відмінного проходу, але не зважився.

У підсумку, матч завершився внічию, що практично обнулив шанси "Зорі" на вихід з групи.