ua en ru

Зоря - Фенербахче: Ми поважаємо суперника, але не більше цього, - Вернидуб

Зоря - Фенербахче: Ми поважаємо суперника, але не більше цього, - Вернидуб Фото: Юрій Вернидуб

Тренер "Зорі" - про дебютний матч

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернудиб розповів про підготовку до майбутнього матчу з "Фенерюахче" у Лізі Європи. Про це пише сайт "Зорі".

"Фенербахче" - дуже сильний турецький клуб. Розуміємо, що команда є одним з лідерів в турецькому чемпіонаті. Та й не тільки в турецькому, але і в Європі. У них достатня кількість гравців, які грають за збірні своїх країн. Це 14 осіб. Сподіваюся на своїх хлопців. Розраховую на те, що вони зможуть піднести сюрприз "Фенербахче". Все покаже матч. Ми поважаємо суперника, але не більше цього. Мені дуже приємно з "Зорею" брати участь у груповому етапі Ліги Європи. Може бути, три роки тому ми про це навіть не мріяли, але факт є факт. Найважливіше – не костюм, а залишити гарне враження про наш клуб, команду. І щоб гра сподобалася глядачам.", - сказав Вернидуб.

"Наша гра не залежить від фінансів. Ми професіонали і повинні повністю віддаватися на футбольному полі. Зрозуміло, що не можемо зрівнятися з фінансів з "Фенербахче", але думаю, що англійський "Лестер" показав, що не все вирішують гроші. Тепер це команда грає в груповому етапі Ліги Чемпіонів. Будемо теж до цього прагнути", - додав тренер.

Нагадаємо, онлайн-трансляція матчу "Зоря" - "Фенербахче" почнеться на РБК-Україна в 19:30.