ua en ru

"Динамо" здобуло вольову перемогу над "Зорею" і вийшло на друге місце

"Динамо" здобуло вольову перемогу над "Зорею" і вийшло на друге місце Фото: "Зоря" - "Динамо" (facebook.com/fcdynamoua)

Кияни вперше в сезоні обіграв клуб з Луганська

Луганська "Зоря" приймала київське "Динамо" в центральному матчі 26 туру української Прем'єр-ліги. Зустріч у Запоріжжі на стадіоні "Славутич-Арена" завершився з рахунком 3:1 на користь гостей.

Початок другого тайму затримали на пів години із-за погодних умов. Рахунок в матчі був відкритий на 54 хвилині завдяки Юрченко, який реалізував пенальті за фол Шабанова на Тимчике.

"Динамо" відігралося на 71 хвилині зусиллями Віталія Буяльського. Через 5 хвилин Карлос Де Піна подвоїв перевагу киян, а в компенсований час Віктор Циганков встановив остаточний рахунок матчу.

Таким чином, "Динамо" вперше в сезоні переграло "Зорю". Раніше на "Славутич-Арені" в рамках 6 туру УПЛ команди зіграли внічию 2:2, а на "Олімпійському" перемогу в матчі 17 туру здобули луганчани - 2:1.

Підопічні Олексія Михайличенка набрали 52 очки і піднялися на друге місце в УПЛ, яке дає право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів. "Зоря" йде на третій позиції, поступаючись киянам три очки.

У наступному турі динамівці прийматимуть на своєму полі Ковалевський "Колос", а підопічні Віктора Скрипника проведуть виїзну зустріч з "Десною".

Нагадаємо, Українська асоціація футболу звернулася до міністерства охорони здоров'я з проханням дозволити уболівальникам відвідувати матчі.