ua en ru

Зоря - Динамо: анонс матчу

Зоря - Динамо: анонс матчу Фото: "Динамо" - "Зоря" у 17 турі УПЛ (facebook.com/fcdynamoua)

Готуємося до центрального поєдинку 26 туру УПЛ

Луганська "Зоря" прийме київське "Динамо" в центральному матчі 26 туру української Прем'єр-ліги. Трансляція розпочнеться о 17:00, а дивитися гру можна на телеканалі "2+2". Букмекери віддають перевагу в цій зустрічі київському клубу. УАФ попросила дозволити уболівальникам відвідувати футбольні матчі.

13 червня 17:00
Запоріжжя, стадіон "Славутич-Арена"

Турнірне становище

Гра матиме важливе турнірне значення для обох команд у боротьбі за другу сходинку, яку наразі посідає луганський клуб, маючи однакову кількість очок з киянами - по 49. Відставання двох команд від лідируючого "Шахтаря" - 16 пунктів. На п'яти "Зорі" і "Динамо" наступають "Десна" з 46 балами і "Олександрія" - 43.

У першій грі після відновлення сезону кияни програли "Шахтарю" (1:3), а у наступному поєдинку впевнено розгромили "Олександрію" - 5:1. Клуб з Луганська також спочатку поступився, але "Олександрії" (0:1), а потім з тим же мінімальним рахунком переграв "Колос".

Ситуація з дискваліфікаціями

У "Динамо" одноматчеве відсторонення в минулій зустрічі відбув захисник Денис Попов. При цьому продовжує відбувати річну дискваліфікацію форвард Артем Бесєдін.

Команда Віктора Скрипника не зможе розраховувати на атакуючого півзахисника Богдана Леднева, який в поєдинку проти "Колоса" отримав восьму жовту картку в сезоні. Зауважимо, що гравець виступає за "Зорю" на правах оренди, а правами на нього володіє саме київський клуб.

Кадрова ситуація

У загальну групу киян перед поєдинком в Запоріжжі повернулися півзахисники Віктор Циганков і Беньямін Вербич, а також захисник Йосип Пиварич. Футболісти з різних причин пропустили перші два матчі "біло-синіх" після відновлення сезону.

На цей момент в лазареті "Динамо" залишається тільки центральний захисник Микита Бурда.

Напередодні за "Динамо" був заявлений бельгійський нападник Ібрагім Каргбо.

У "Зорі" залишок сезону через відновлення після травми пропустить голкіпер Микита Шевченко.

Суддівські призначення

Головним арбітром матчу призначено Миколу Балакіна з Києва, який в поточному сезоні обслуговував шість матчів чемпіонату України. Двічі арбітр працював на матчах за участю київського "Динамо": у зустрічах 11 туру УПЛ з "Олександрією" (1:0) і 14 туру з "Шахтарем" (0:1).