ua en ru

Заборона Вконтакте: у КВУ назвали партії, які досі ведуть сторінки в соцмережі РФ

Заборона Вконтакте: у КВУ назвали партії, які досі ведуть сторінки в соцмережі РФ Фото: "Вконтакте"

Попри заборону "Вконтакте", сторінки в соцмережі продовжують вести "Опоблок" та РПЛ

У Комітеті виборців України (КВУ) назвали парламентські партії, які незважаючи на заборону "Вконтакте", досі ведуть сторінки в російській соціальній мережі. Відповідна інформація розміщена на сайті КВУ в Facebook.

"Дві парламентські політичні партії, "Опозиційний блок" та Радикальна партія Олега Ляшка, продовжують вести сторінки в російській соцмережі "Вконтакте". Упродовж останніх днів на сторінках цих політичних сил "Вконтакте" проводилася активна діяльність", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на сторінках цих політсил протягом останніх днів було розміщено низку публікацій на політичну тематику, а також фото та відеоматеріали. Зокрема, на сторінці "Опозиційного блоку" було оприлюднено заяву про незгоду із указом президента України Петра Порошенка щодо заборони "Вконтакте".

Попри заборону Опоблок і РПЛ досі ведуть сторінки «Вконтакте» Дві парламентські політичні партії, «Опозиційний блок» та...

Опубліковано КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ 19 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що три основних мобільних оператора в Україні "Київстар", Vodafone Україна і lifecell почали блокування російських сайтів з санкційного списку РНБО.