ua en ru

У Запорізькій області поліція затримала групу, яка викрадала і грабувала людей

У Запорізькій області поліція затримала групу, яка викрадала і грабувала людей Фото: затримання (Олег Золотоноша facebook.com)

Поліцейські вилучили у затриманих 8 мобільних телефонів, один з яких містить докази

У Запорізькій області 8 вересня поліція затримала групу з п'яти чоловік, яка викрадала людей. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Олег Золотоноша на своїй сторінці в Facebook.

"П'ятеро невідомих на автомобілі Mercedes заблокували автомобіль "Таврія", силою витягли з машини чоловіка 1994 року народження, викрали і відвезли в підвальне приміщення, де зв'язали і катували. Забрали гроші, телефони та автомобіль. Співробітники карного розшуку розшукали та затримали викрадачів. Ними виявилися двоє громадян Азербайджану, два жителя Мелітополя і один з Донецької області", - написав Золотоноша.

У затриманих вилучили автомобіль Mercedes, 8 мобільних телефонів, один з яких містить відеодокази, пістолет, биту, бронежилет, гроші, дорогоцінні вироби, банківські картки та особисті речі потерпілих.

Крім цього, затримані підозрюються в скоєнні аналогічно злочину 6 серпня, зазначив Золотоноша. Тоді був викрадений чоловік 1991 року народження.

Вчера сотрудники уголовного розыска, под руководством все того же "знаменитого для бульварной прессы и анонимных сайтов"...

Опубліковано Олегом Золотоношею 9 вересня 2017 р.

Нагадаємо, у серпні в Черкасах поліція затримала двох озброєних чоловіків, які побили і викрали двох осіб.