ua en ru

У Запорізькій області поліцейські виявили у громадянина арсенал зброї

У Запорізькій області поліцейські виявили у громадянина арсенал зброї Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Поліцейські виявили гранату "Ф-1" і набої

У Приазовському районі Запорізької області поліцейські вилучили гранату та набої. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в регіоні в Facebook.

"25 вересня працівники поліції вилучили боєприпаси у мешканця смт Приазовське 1960 року народження. Поліцейські виявили гранату "Ф-1" та запал до неї, а також 15 набоїв калібру 5,45 мм. Вилучене направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру", - заявили в поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

У Приазовському районі поліцейські вилучили гранату та набої (ФОТО) У ході операції «Зброя та вибухівка» працівники по...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Запорізькій області 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Харківській області під час проведення санкціонованого обшуку в будинку 41-річного мешканця міста Богодухів правоохоронці виявили 2 тротилові шашки, більше 20 набоїв різного калібру, дві димові шашки, запали, 4 сигнальні міни, 7 магазинів до АК-47, гільзи, корпус "РПГ-26".